Laat de loterij stralen

Zonnebloemloterij: design lot en realisatie middelen jubileumeditie

Vraag

De Zonnebloem bestaat 75 jaar! Daarom geven we dit jaar een extra feestelijke invulling aan de Zonnebloemloterij. We hebben een natuurlijk een mooi lot nodig. En: we willen graag dat onze vrijwilligers weer enthousiast de loten verkopen. Door persoonlijke en online verkoop. Leveren jullie naast het design voor het lot ook alle middelen die we nodig hebben voor onze marketingcommunicatie en social campagne?

Ons antwoord

Wij leveren met plezier en energie onze bijdrage aan een maatschappij waaraan iedereen vanzelfsprekend deel kan nemen. De Zonnebloem heeft een speciaal plekje veroverd in ons hart. Met de opbrengst van de loterij kan de Zonnebloem nóg meer doen voor mensen met een lichamelijke beperking. Dát vinden wij de mooiste prijs die je met de Zonnebloemloterij kunt winnen.

Resultaat

  • Design van een extra feestelijk lot en verkoopboekje voor de Zonnebloemloterij 2024.
  • Contentcreatie en design van alle benodigde middelen voor de interne communicatie voor de lotenverkoop door vrijwilligers én de externe middelen voor de online en offline marketingcommunicatie.
  • Design en uitwerking van de social media assets voor verkoopcampagne.
  • En ook heel mooi: een strakke planning en alle deadlines gehaald. Dankzij een superinzet en betrokkenheid van ons team én de soepele samenwerking met de opdrachtgever.

#contentcreatie #design #loterij #zonnebloem

Toe aan een portie contentinspiratie?