Onze content creators

Timo Akkermans

Contentspecialist / redacteur

Is van origine een échte tekstschrijver. De Dongenaar doet niets liever dan schrijven, schrijven en nog eens schrijven. Voor een stevig interview kun je bij Timo terecht. Weet complexe materie om te zetten naar een lekker leesbare en begrijpelijke tekst.
Muziek is hem met de paplepel ingegoten. Hij speelt gitaar, drums en is op menig concert of festival te vinden. Verder trekt hij in zijn vrije tijd het liefst met z’n vriendin de natuur in, op zoek naar de meest zeldzame vogels. Ook voor een potje gamen met vrienden kun je Timo uit zijn bed trommelen.

Lotte Bogaerts

Contentspecialist / redacteur

Is de rust zelve, want ze weet dat uiteindelijk alles in orde komt. En dat is fijn om mee te werken. Lotte is een sociaal dier – hapje, drankje, vrienden, familie – en een aanvulling op het tennistalent binnen Fortelle. Twee keer in de week slaat ze een balletje in Goirle, waar ze woont met twee schatten van kinderen.

Lotte vindt tijdschriften helemaal te gek. Vanwege het tastbare, de uitstraling dat er veel zorg en aandacht in zit. Heb je een coördinator nodig voor een magazine? Dan moet je bij Lotte zijn. Dat doet ze heel graag én kan ze ook nog eens als geen ander.

Ingrid Bosmans

Financiële administratie

Ingrid is dol op haar man én – ook nu hij de tennisarena verlaten heeft – op Roger Federer. Haar man is daarvan op de hoogte, Roger
Federer voor zover wij weten niet. Trots op haar twee volwassen zonen. Sjeest als het even kan elke werkdag op haar elektrische fiets naar kantoor. Slaat zelf ook met grote regelmaat een balletje op het centre court van TC Etten.

Kookt als een sterrenchef en bakt als een meesterpatissier (soms ook voor haar collega’s!) en illustreert naar
hartenlust en niet onverdienstelijk alles wat los en vast zit.

John Brands

Directeur / senior adviseur

John vormt samen met Martijn het management van Fortelle. In zijn vrije tijd beoefent hij een van zijn passies, tennis, of staat hij graag op de golfbaan. Golf vindt hij een fascinerende mindgame. “Vanaf de eerste tee ben je zelf je grootste tegenstander. Het doorzien van die tegenstander gaat dan niet over winnen of verliezen.” Met tennis kan hij meer zijn energie kwijt en speelt hij graag een dubbel met zijn tennismaatjes. Een drankje na afloop met hen vindt hij overigens net zo belangrijk als het spelen.

 

Patrick Diepstraten

Multimedia designer

Patrick is graag onderweg. Reizen staat hoog op zijn activiteitenlijstje en festivals hebben geen geheim meer voor hem. De kans is groot dat je hem met een camera tegenkomt, want beeld speelt een grote rol in Patricks leven. Eenmaal thuis, waar hij samenwoont met zijn vrouw, zoontje en dochtertje, duikt hij met zijn neus in de sportliteratuur. Voetbal is zijn spelletje.

Patrick is creatief en enthousiast. Film en video spelen een hoofdrol in zijn werk. De voorliefde voor bewegend beeld ontstond tijdens zijn opleiding Multimedia Design, waar hij zijn eerste succesvolle beeldverhalen produceerde.

Lieve van der Heijden

Contentspecialist / redacteur

Heeft een achtergrond als kunsthistorica, maar is toch het schrijversvak ingerold. Het bloed kruipt immers waar het niet gaan kan. Lieve is een creatieve snelle denker met een vlotte pen. Een gevoelsmens pur sang die in elke tekst de juiste snaar weet te raken en de lezer bij de lurven pakt.

U vraagt, Lieve schrijft. Sterk in storystelling, human interest, employer branding, maar ook in scherpe short copy en smakelijke food marketing. Lieve verslindt (kook)boeken en ontdekt graag nieuwe plekken via een leuke citytrip. Mentale ontspanning vindt ze in yoga en lange wandelingen. Laatstgenoemde het liefst in de zon met als eindpunt een gezellig terras.

Rutger Langendonk

Cameraman / editor / regisseur

Al van kinds af aan is Rutger verliefd op bewegend beeld. Mede ook door toedoen van zijn ouders die hem in de wereld van beeld en geluid introduceerden.

Rutger kijkt, vanuit een zekere beroepsdeformatie, veel films en video’s. Is ook regelmatig in de bioscoop te vinden, maar het liefste schiet hij zelf films op locatie. Denken in beelden en die verrassend laten samensmelten met het script en de verhaallijn is wat hem elke dag beweegt.

Sportief? Jazeker! Hij is drie keer per week in de fitnessschool te vinden om zijn conditie en mentale weerbaarheid op peil te houden. Vreemd blijft het dat hij naar sport kijken (met name voetbal en basketbal) ook als een sportieve bezigheid ziet…

Kyra Neve

Multimedia designer

Op de vraag waar Kyra gelukkig van wordt in haar werk, antwoordt ze: “Ideeën tot leven wekken met illustraties en animaties.” Creativiteit staat centraal in haar werk. Ze richt zich daarbij niet alleen op illustreren en animeren, maar haalt energie uit het samenspel met vormgeving.

Kyra woonde en werkte in Amsterdam en Utrecht en is inmiddels weer terug in de stad waar ze haar jeugd doorbracht: Breda. Daar woont ze samen met haar vriend. Kyra geniet van gezellige uitstapjes met vrienden en cultuur: festivals, concerten, musea. En ook op het sportieve vlak laat ze zich niet onbetuigd en vond ze in hardlopen en yoga een uitstekende combinatie van fysieke inspanning en mentale ontspanning.

Martijn Schillemans

MD / senior adviseur

Wie een pubquiz wil winnen, doet er goed aan om Martijn aan zijn team toe te voegen. Zijn hoofd zit boordevol handige feitjes. Woont met zijn gezin in het gemoedelijke Bergen op Zoom. Stapt graag op de fiets, het liefst als de weg bergop gaat. Voor zijn band, waarin hij gitaar speelt en zingt, schrijft Martijn aan popsongs. Waar blijven die optredens?

Martijn is van de creatieve ideeën en goed doordachte communicatiestrategieën.

Kevin Termohlen

Art director

Geloof het of niet: wij hebben een echte Termohlen in huis! Daar zijn er maar zo’n honderd van in Nederland, waarvan een deel uit Breda komt. Daar staat ook de wieg van Kevin, al woont hij nu al jaren met vrouw en zoon in Rotterdam. Waar Kevin is, is muziek. In de zomer is er geen festival veilig voor hem. Deze huis-dj van Fortelle is daarnaast een bewonderenswaardig carnavaller. Zelfs na een aantal aaneengesloten dagen heeft hij er nog geen genoeg van.

Stel Kevin een vraag voor een animatie en direct begint hij in gedachte te schetsen. Zodra hij zegt “ik heb wel een idee”, weet je dat het goed komt. Adobe kent voor hem geen geheimen, zijn illustraties zijn vermaard en zijn liefde voor typografie en magazines grenzeloos.

Remco Zuiderent

Senior contentspecialist / redacteur

Van origine Limburger, maar Remco richtte zijn blik al snel naar het westen. Heeft een grote liefde voor Engeland, waar zíjn grote liefde ook vandaan komt. Woont met haar en hun twee zoons in Breda, nadat hij jarenlang in het Haagse verbleef. Remco laat zich graag inspireren door Engelse boeken, kranten en de BBC en lepelt daardoor zo de interessantste programma’s van de Britse publieke omroep op. 

Zet Remco aan een tekst en hij dompelt zich helemaal onder in het onderwerp. Om met een kraakhelder en inhoudelijk sterk verhaal weer boven te komen.