Branding & Design

Wil je je branding en design naar een hoger niveau tillen, maar heb je niet genoeg tijd of expertise om het zelf te doen? Dan ben je bij Fortelle op het juiste adres. We vertellen je waarom.

Wat we voor je kunnen maken:

Corporate Identity

Logo Design

Naamcreatie

Infographics

Customer Journeys

David Knops, Teamleider Communicatie FME:

FME vertegenwoordigt 2.200 ondernemingen in de technologische industrie. Samen zijn zij jaarlijks goed voor 119 miljard euro omzet en zij exporteren voor 59 miljard euro. In onze totale economie is dat een fors belang. We vinden het enorm belangrijk om onze identiteit als ondernemersorganisatie voor de technologische industrie zeer strikt te bewaken. Zodat onze stakeholders – lidbedrijven, beleidsmakers, politici en bestuurders – direct voelen en zien dat een boodschap of visie afkomstig is van FME. Fortelle is voor ons een belangrijke partner: zij verzorgen design van visierapporten en beleidsagenda’s van FME. We weten dat het toepassen van onze corporate identity, branding, huisstijl en beeldtaal heel nauw luistert. Fortelle komt proactief met voorstellen en oplossingen. Ook voor het visualiseren van complexe informatie in toegankelijke infographics.”

FME Branding en Design

Design laten maken op maat

  • Branding gaat verder dan alleen een mooi logo en een pakkende slogan. Het gaat over het creëren van een emotionele connectie met de doelgroep, het communiceren van waarden en het bouwen van vertrouwen.
  • Bij Fortelle hanteren we onze eigen, effectieve aanpak. Een sterke merkidentiteit die bedrijven en organisaties onderscheidt van de rest.
  • Een doordacht ontwerp is de sleutel tot het aantrekken van aandacht en het overbrengen van een boodschap. Ons team van getalenteerde ontwerpers staat garant voor visuele creaties die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en doeltreffend. Of het nu gaat om webdesign, een nieuwe merknaam, infographics of grafisch ontwerp.

Neem contact op!

Benieuwd wat Fortelle voor je kan betekenen? Maak vrijblijvend kennis met ons.