Connectie met content

RGF Connect: content creatie en editorial support

Vraag

Hoe maken we medewerkers trots en laten we opdrachtgevers en kandidaten zien wat een impact RGF Connect heeft? RGF Staffing wil in 2030 de meest duurzame HR-dienstverlener zijn. Wereldwijd. Ons uiteindelijke doel is het creëren van een inclusievere samenleving voor iedereen. Het ambitieuze sociale programma RGF Connect is een initiatief waarin we onze sociale verantwoordelijkheid in de praktijk brengen. RGF Connect en haar lokale projecten over de hele wereld helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en gemeenschappen met onderwijs, opleiding en werk.

Ons antwoord

Fortelle staat stand-by om – in lijn met een wereldwijde campagne – invulling te geven aan verhalen en middelen die het RGF Connect verhaal uitdragen. Met de mensen om wie het gaat in het middelpunt. We richten ons op design en content creatie van de RGF Connect landingspages en op tekstverzorging, redactie en lay-out van persberichten, interne berichtgeving voor medewerkers op 4 continenten, blogs, nieuwsberichten en achtergrondverhalen. Authentieke en unieke content. Oprechte verhalen met diepgang en gevoel.

Resultaat

  • Lekker lezende interviews (Engels!) met RGF Staffing medewerkers en deelnemers in lokale RGF Connect programma’s en projecten wereldwijd.
  • Warme, persoonlijke verhalen die eraan bijdragen om belemmeringen, stigma’s en vooroordelen uit de wereld te helpen.
  • Een compacte projectwebsite met landingspage die als centraal punt voor de content fungeert.
  • Diverse deliverables voor lokaal in te zetten interne en externe communicatiemiddelen, zoals sets met endorsement logo lock-ups, persberichten en presentatie-slides.

#redactieuitbesteden #contentcreatie #redactie #editorialsupport #rgfconnect

Toe aan een portie contentinspiratie?