Waarvan akte

Een fusie, een nieuwe naam: Aqte Notarissen

Vraag

Onze notariskantoren gaan hun krachten bundelen. Wij fuseren tot het grootste ‘full service’ notariskantoor in de regio. Hoe laten wij ondernemers en particulieren direct zien dat wij staan voor een eigentijdse en persoonlijke benadering en laagdrempelig, informeel contact. Plus: dat wij focussen op de inhoudelijke kwaliteit van het ambt als notaris. Want ons nieuwe notariskantoor leunt op onze gebundelde, brede kennis en expertise in familierecht, ondernemersrecht, estate planning en onroerend goed.

Ons antwoord

Met een krachtige nieuwe naam gecombineerd met een moderne huisstijl maak je direct duidelijk waar je als notariskantoor voor staat. Fortelle ontwikkelde vanuit het eigen pragmatische en effectieve proces voor naamgeving de nieuwe kantoornaam Aqte Notarissen. De notariële akte staat symbool voor het werk van de notaris. De originele spelling laat het onderscheidende karakter zien van het kantoor, bovendien drukt de letter Q de kwaliteit van de dienstverlening uit. Bij de nieuwe naam realiseerden we het design van een modern en in het oog springend logo, met in de vormgeving van de Q een subtiele knipoog naar het traditionele zegel van officiële historische documenten.

Met een krachtige naam en een moderne huisstijl maak je direct duidelijk waar je als voor staat. Dit maakte Fortelle voor Aqte Notarissen.

Resultaat

  • Een onderscheidende identiteit voor een notariskantoor met prettig, vriendelijk elan.
  • Wat heerlijk: een naam die direct blijft hangen en die je niet snel vergeet.
  • De eigentijdse kleuren petrol en groen in het logo dragen bij aan een verfrissend imago voor dit dynamische notariskantoor.
  • Uitgewerkt in huisstijl en diverse ondersteunende middelen voor de notarispraktijk.
 

Beste Aqte Notarissen, Fortelle wenst jullie heel veel succes op jullie fijne nieuwe kantoorlocatie. Het was een eer om mee te mogen denken aan de basis van dit nieuwe begin. Waarvan akte.

Previous
Next

#branding  #huisstijl  #nieuwenaam  #merkidentiteit  #logo #contentcreatie

Toe aan een portie contentinspiratie?