Animatie & Video

Wil je je video’s en animaties naar een hoger niveau tillen, maar heb je niet genoeg tijd of expertise om het zelf te doen? Dan ben je bij Fortelle op het juiste adres. We vertellen je waarom.

Wat we voor je kunnen maken:

2D-animaties

Corporate video’s

Interactieve video’s

Instructievideo’s

Digital (animation) services

Caroline Wolters - Albada Jelgersma, Communicatieadviseur Siemens Nederland:

“Animatie en video spelen een belangrijke rol in onze interne en externe communicatie, zo ook bij Siemens Nederland. Zeker voor complexe onderwerpen is animatie een dankbare tool om concepten of processen eenvoudig en begrijpelijk uit te leggen. Illustraties, andere visuele elementen en beweging maken abstracte onderwerpen dan concreet én pakkender: de boodschap is makkelijker te begrijpen. Voor video geldt eigenlijk hetzelfde. Ook video vergroot de aandacht en voegt bovendien meer emotie toe. Voor beide contenttools bellen we graag naar Breda. Bij Fortelle begrijpen ze, mede door de jarenlange relatie, snel wat we willen. Van een helder script – het vertrekpunt van elke animatie of video – tot en met een goede vertaling van onze branding, waarbij we samen de puntjes op de ‘i’ zetten. Tot slot is de flexibiliteit die het bureau toont – snel kunnen schakelen in elke fase – voor ons ook belangrijk om deadlines te halen.”

Video laten maken, Siemens.

Animatie of video laten maken

  • Hoe vertel je je verhaal het beste op beeld? Hoe creëer je waardevolle video’s of animaties om jezelf te positioneren in de branche en markt? En, hoe maak je je merk visueel zo aantrekkelijk mogelijk? Door animaties en video’s te laten maken, geef je jouw content een eigen gezicht.
  • Fortelle heeft de juiste mensen, kennis, ervaring en middelen om jouw verhaal tot een succes te maken.
  • Het uitbesteden van contentcreatie heeft zo zijn voordelen. Het helpt tijd te besparen, de kwaliteit van de inhoud te verbeteren, expertise toe te voegen en content diverser te maken.

Neem contact op!

Benieuwd wat Fortelle voor je kan betekenen? Maak vrijblijvend kennis met ons.