Content Marketing

Wil je je content marketing uitbesteden, omdat je niet genoeg tijd of expertise hebt om het zelf te doen? Dan ben je bij Fortelle op het juiste adres. We vertellen je waarom.

Wat we voor je kunnen maken:

E-trendpapers

(Online) magazines

E-mailnewsletters

Content formats

Corporate journalism

Yvette Dugour - Meerder, Marketing Manager bij Unique:

“Als HR-dienstverlener zetten wij metUnique voor onze B2B-marketing nadrukkelijk in op contentmarketing als een vaste pijler. Samen met Fortelle geven we invulling aan journalistiek ingestoken e-mailmarketing en verdiepende e-trendpapers. Met deze middelen versterken we de rol van Unique als inhoudelijk gesprekspartner en kennisdrager op de HR-thema’s die ertoe doen. Denk aan het ontwikkelen en behouden van talent, maar ook de toepassing van tech en AI. Fortelle diept onderwerpen uit, agendeert proactief thema’s en stelt onze blik scherp. Daarbij verliezen de contentspecialisten van Fortelle het commerciële aspect niet uit het oog. Redactionele content wordt slim gelinkt aan onze producten en diensten zoals de Unique Talentscan, Uniqueverse en onze High Impact Programs. Fortelle is een partner die met ons meedenkt en meebeweegt, óók wanneer we lastige keuzes moeten maken. Daar heb ik oprecht waardering voor.”

Content marketing uitbesteden, Unique.

Content marketing uitbesteden

  • Hoe bereik je je doelgroep? Hoe creëer je waardevolle content om jezelf te positioneren in de branche en markt? En, hoe vergroot je je merkbekendheid? Fortelle geeft jouw content een eigen gezicht.
  • Door krachtige marketingcampagnes op strategische wijze op te zetten en uit te voeren, breng je jouw boodschap over bij de juiste doelgroep.
  • Fortelle heeft de juiste mensen, kennis, ervaring en middelen om jouw verhaal tot een succes te maken.
  • Je content marketing uitbesteden bespaart kostbare tijd. Bovendien werkt een kijk van buiten altijd verfrissend. Dus waarom zou je het als organisatie nog zelf doen?

Neem contact op!

Benieuwd wat Fortelle voor je kan betekenen? Maak vrijblijvend kennis met ons.