Invulling geven aan potentieel

Dag in dag uit stand-by voor Restrain content

Vraag

Restrain levert een baanbrekende technologie voor het duurzaam en veilig opslaan van gewassen, die het kiemproces van aardappelen en uien vertraagt. Deze innovatie heeft een enorm potentieel en draagt bij aan een flexibele voedselketen. Het bedrijf was op zoek naar een partner die niet alleen razendsnel de materie doorgrondt, maar ook heel flexibel is om periodiek teksten te bewerken voor diverse contentkanalen.

Ons antwoord

Met een strakke contentkalender als kompas voeren we op vaste momenten overleg. In deze kalender worden alle geplande evenementen en andere communicatiemomenten nauwgezet bijgehouden, waarop Fortelle vervolgens doelgerichte content kan ontwikkelen. De voertaal is Engels, passend bij de wereldwijde markt waarin Restrain opereert. Van daaruit genereert het bedrijf zelf de gewenste taalvarianten. Binnen ons bureau fungeert één contentspecialist als aanspreekpunt, met een team van andere contentspecialisten als back-up. Op vaste momenten evalueren we samen met Restrain de vooruitgang.

Resultaat

Vlekkeloze contentcreatie die met behulp van handige applicaties door alle betrokkenen op de voet kan worden gevolgd. Bovendien waken we nauwlettend over de gewenste tone-of-voice en kunnen we – na een korte inwerkperiode – zelfstandig hoogwaardige content creëren.

#redactieuitbesteden #contentcreatie #redactie #restrain #editorialsupport

Toe aan een portie contentinspiratie?