Hoe sterk is dit merk?

Film splitsing MSD-Organon

Vraag

Begin dit jaar maakte geneesmiddelenbedrijf MSD bekend dat het een deel van het bedrijf wil afsplitsen als zelfstandig beursgenoteerd bedrijf, onder de naam Organon & Co. Daarmee keert het beroemde merk Organon terug in Nederland, ook op de plek waar de naam geboren werd, in Oss. Hoe maak je intern én extern voelbaar wat deze beslissing hier losmaakt – en waarom het nieuwe bedrijf een mooie toekomst tegemoet kan zien?

Ons antwoord

We spitten de archieven door én de beelden die we zelf de afgelopen jaren in de high-tech cleanrooms in Oss hebben gefilmd. Met een krachtig script in twee taalversies bouwden we hieruit een verhaal op over toen, nu en vooral ook straks. Een verhaal over een bedrijf dat al bijna honderd jaar lang een enorme impact heeft op de gezondheid en het leven van miljoenen mensen over de hele wereld.

Resultaat

  • Een video waarmee MSD extern – ook via social media de berichtgeving over de spin-off ondersteunt. En die ook binnen het MSD-netwerk gebruikt wordt om de keuze voor dit mooie merk kracht bij te zetten.

#video  #editing  #script

Toe aan een portie contentinspiratie?