Editorial Support

Wil je je redactiewerk naar een hoger niveau tillen, maar heb je niet genoeg tijd of expertise om het zelf te doen? Dan ben je bij Fortelle op het juiste adres. We vertellen je waarom.

Wat we voor je kunnen maken:

Uitbesteden redactie

Social media content

Websites

Storytelling

Interne communicatie

Irene Kan, Global Head Communications RGF Staffing:

“Storytelling is een belangrijke component in onze communicatie en de contentstrategie die wij hanteren vanuit Global Communications bij RGF Staffing, één van ‘s werelds grootste HR-dienstverleners. Ons motto daarbij is: “Real People, Real Stories”. Voor het realiseren van deze menselijke en persoonlijke verhalen, die bijna altijd hun oorsprong vinden bij onze aangesloten bedrijven in Australië, Azië, Europa en Noord-Amerika, werken we nauw samen met de ervaren bedrijfsjournalisten van Fortelle. In co-creatie komen we tot de essentie in online interviews met onze wereldwijde collega’s, kandidaten en klanten om de warme en betrokken verhalen te maken die wij willen overbrengen. De editorial support wordt geheel in het Engels door een native editor geleverd.”

Diversiteit in content

  • Hoogwaardige content is dé sleutel tot het aantrekken en behouden van klanten.
  • Het Fortelle-team staat klaar om je te ondersteunen bij alles wat editorial support behelst. Zo kunnen we bijvoorbeeld je content verfijnen, corrigeren en optimaliseren. Bovendien kunnen we met kritische, verfrissende en objectieve blik naar je al bestaande content kijken.
  • Of het nu gaat om blogs, nieuwsbrieven, websites of sociale media-inhoud, wij zorgen ervoor dat je boodschap helder en overtuigend overkomt.
  • Bij Fortelle hebben we jarenlange ervaring in het ondersteunen van bedrijven bij hun redactionele behoeften. Ons team combineert creativiteit met expertise om content te produceren die aantrekkelijk is voor lezers.
  • We streven ernaar om je merkverhaal te vertalen naar content die impact maakt en resultaten oplevert.

Neem contact op!

Benieuwd wat Fortelle voor je kan betekenen? Maak vrijblijvend kennis met ons.